Managed solutions

Communicatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door te vertrouwen op Serso voor het beheer van uw Data en ICT kunt u altijd en overal op een veilige manier werken. De Managed Solutions van Serso worden altijd afgestemd op uw specifieke bedrijfsnoden.

Waarom voor ons kiezen

Uw partner voor ICT-oplossingen

Elke KMO staat voor diverse uitdagingen en ICT is er daar zeker één van. Een goed beheer van uw ICT omgeving is daarom onontbeerlijk. SerSo kiest daarom resoluut voor producten en methodes van leidinggevende fabrikanten en beschikt daarnaast over ervaren en enthousiaste medewerkers.

SERSO - illustrations - wifi

Wifi

Lees meer
SERSO - illustrations - network V2

Netwerk

Lees meer
SERSO - illustrations - firewall

Firewall

Lees meer
SERSO - illustrations - bekabeling

Bekabeling

Lees meer

Wifi

Wifi of draadloos netwerk wordt steeds belangrijker in de bedrijfswereld. Voor uw medewerkers alsook voor uw gasten is het gevoel om steeds geconnecteerd te blijven van cruciaal belang.

Zowel in kantoor als magazijnen dient de Wifi snel en betrouwbaar te werken, tegelijk veilig en afgeschermd voor buitenstaanders.

Serso neemt deze zorgen op zich!

Netwerk

Uw IT-netwerk is het kloppend hart van uw bedrijf en draagt in sterke mate bij aan de continuïteit van systemen en processen binnen de organisatie.

Een degelijke onderliggende technische infrastructuur garandeert zowel veiligheid als netwerkperformantie.

Serso ontwerpt uw Netwerk!

Firewall

Bescherm uw netwerk tegen indringers en zorg er tegelijk voor dat de werknemers op een veilige manier kunnen verbinden met het bedrijfsnetwerk.

Onze security experten bekommeren zich om het apparaatbeleid, configuratiebeheer en voeren op regelmatige basis firewall-security updates door.

Serso neemt deze taken op zich!

Bekabeling

Uw netwerkbekabeling is het fysieke aspect in uw netwerkverbinding. De goede kwaliteit van uw netwerk staat of valt bij de juiste keuze van het materiaal:

Glasvezel-, coax-, triax- of EAD-kabels hebben ieder hun specifieke doel en eigenschappen.

Gebruik de ervaring en expertise van Serso om deze infrastructuur van de eerste keer goed aan te leggen.