Over Serso

Al sinds 2008 bouwen we samen aan de toekomst van onze klanten en werknemers. We zijn uitgegroeid tot een 40 tal collega’s die elke dag enthousiast uw uitdagingen behartigen.

"A happy place to work" staat hierbij centraal. We zijn ervan overtuigd dat mensen die hun job graag doen ook de extra mile gaan om hun job goed te doen en u als klant tevreden te stellen!

Missie

Diensten en oplossingen aanbieden voor een totale ontzorging voor de eindgebruiker te realiseren.

Zonder veiligheidscompromissen en een kwalitatief goede ervaring.

Met oog op persoonlijke groei en een “happy place to work” werkomgeving.

Visie

We zoeken naar corporate oplossingen op KMO Budget, hierbij streven we naar een continue verbetering en zetten we kwaliteit voorop.

We lossen problemen op en zorgen door onze pro-actieve aanpak dat deze niet terug komen.

Work-lifebalance staat centraal, thuis of op kantoor zoals ieder het wil. We zoeken flexibele mensen met een passie voor IT.

We doen ook duurzaam ondernemen en investeren op groene technologie voor het gebouw en het wagenpark.

Waarom voor ons kiezen

ISO 9001 & 27001 Certified

Elke KMO staat voor diverse uitdagingen en ICT is daar zeker één van. Een goed beheer van uw ICT omgeving is daarom onontbeerlijk. SerSo maakt de keuze om te werken met producten van leidinggevende fabrikanten en beschikt daarnaast over ervaren en enthousiaste medewerkers.

Serso geeft aan zijn klanten de garantie dat activiteiten op een georganiseerde en gecontroleerde manier plaatsvinden. Deze garantie is aantoonbaar met het ISO 9001 Kwaliteitssysteem dat door een externe organisatie wordt beoordeeld op haar sterkte.

Onze kracht zit in de flexibiliteit die we onze klanten kunnen bieden in de ondersteuning van hun interne IT problematiek.
De bedoeling van ons kwaliteitssysteem is om als organisatie te streven naar een continue verbetering van onze activiteit en om de service naar onze klanten te optimaliseren.

ISO 27001 certificering maakt aantoonbaar dat Serso informatieprocessen continu beheerst en dat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie waarborgen. ISO 27001 informatiebeveiliging draagt zorg voor continue verbetering van Serso en biedt zekerheid en vertrouwen voor uw opdrachten. Bovendien voldoen we met het ISO 27001 certificaat aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria.